OJAU verwelkomt stagiaire

Mijn naam is Andrea Radumilo en ik loop sinds 13 mei 2019 stage bij OJAU-Rechtskundig advies. Ik ben 23 jaar oud en momenteel ben ik bezig met het afronden van mijn master Privaatrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na de zomer ga ik beginnen aan mijn scriptie. Ik ben al een tijd op zoek geweest naar een stageplek die past bij mijn persoonlijkheid.

De manier waarop OJAU voor mensen opkomt past naar mijn mening precies bij mij. Ik wil graag meer kennismaken met het arbeidsrecht in de praktijk en met al die onderwerpen die dit rechtsgebied kunnen raken, zoals het sociale zekerheidsrecht, staats- en bestuursrecht, grondrechten en mensenrechten. Die onderwerpen trekken mij erg aan. Bij OJAU krijg ik een mooie kans om kennis te maken hiermee.

Ik vind het ontzettend leuk dat ik in mijn eerste week stage meteen mee kon naar een zitting bij de rechtbank over een hoge vordering. Ook word ik actief betrokken bij lopende zaken. Ik kan dus verschillende juridische vaardigheden die ik heb opgedaan direct toepassen.

Ik heb veel zin in de komende periode. Ik hoop dat ik tijdens deze stageperiode veel van Dewi Deijle, eigenaresse van OJAU, zal leren en dat ik veel praktijkervaring zal opdoen die mij kan helpen in mijn persoonlijke (leer)ontwikkeling.

Vriendelijke groet,

Andrea Radumilo