Mijn kwaliteiten

Ik ben weliswaar juriste maar ik wil mezelf liever niet in een hokje plaatsen. Ik heb meer gedaan dan alleen een rechtenstudie aan de universiteit. Ik ben iemand die de drijfveren van een mens naar boven wil halen en inspireren. Ik wil een persoon begeleiden naar dat pad waarop hij of zij wil terechtkomen. Wat voor naam gegeven kan worden aan wat ik doe, doet er niet zoveel toe. Het gaat om het resultaat. Voor mij is het belangrijk dat de persoon die ik coach zich gecoacht voelt.

Kundig door praktijkervaring

Ik heb de éénjarige basisopleiding tot gecertificeerd Mediator met enkele vervolgtrainingen (erkend bij het Mediator federatie Kwaliteitsregister Nederland), zoals Transactionele analyse en andere mentor- en coachingtrainingen, gevolgd. Maar ben ik dan een mediator of coach? Nee, niet per se.

Ik heb al heel wat jaren werkervaring opgedaan, niet alleen op juridisch vlak maar ook heb ik met volle enthousiasme een rol als coach op de werkvloer vervuld. Sinds ik als zelfstandig juriste door het leven ga, heb ik al heel wat HBO studenten gecoacht tijdens hun stage en afstuderen. Ook ben ik docente in het HBO-rechten onderwijs en kan ik mijn coaching skills goed benutten.

Wat waardevol is, is mijn ervaring in de praktijk ter aanvulling op de opleidingen en trainingen die ik heb gevolgd.

Garantie tot succes?

Dat hangt mede af van het doel dat u voor uzelf stelt. Ik ondersteun u bij het overzichtelijk maken van de (praktische) zaken in uw dagelijks leven. De motivatie en het resultaat haalt u uiteindelijk uit uzelf. Uiteraard moet uw doel wel realistisch zijn.

Weet ik waar ik het over heb?

Ik weet vanuit mijn werkervaring en juridische expertise hoe complex bepaalde juridische procedures kunnen zijn of hoe vervelend het is als u daarin dreigt te komen. Het maakt dan niet uit of u in een situatie zit waarin u het zelf bent die de juridische procedure aanspant of dat het u overkomt vanuit een situatie onafhankelijk van uw wil. Het is nooit leuk. Helaas heb ik vaak genoeg gezien wat voor impact een dergelijke situatie (voor, tijdens of na) op iemands leven kan hebben, zelfs als de juridische procedure is gewonnen of als het conflict eenmaal is opgelost.

Toegankelijk en laagdrempelig

In het algemeen ondersteun ik u zoveel mogelijk via online kanalen (Skype, Facetime, Messenger, Whatsapp, sms, bellen). Uiteraard kunt u altijd (ook tussendoor) voor het 'FaceToFace' traject kiezen. U hoeft dan niet perse naar een bepaald kantoor te komen. Wij kunnen in overleg in een voor u prettige (neutrale) omgeving afspreken.

U hoeft niet eerst ergens lid van te worden, abonnementsgeld te betalen, tot een bepaalde doelgroep te behoren of een inkomenstoets te ondergaan voordat ik u ondersteun. Ondersteuning kan hierdoor vrij snel geboden worden.

Een persoonlijke benadering, ruimte voor verdieping en flexibiliteit.