Gratis juridisch

Hoe gaat het in z'n werk? U legt ons eerst uw probleem of vraag voor in een e-mail of via chat. U krijgt van ons zo spoedig mogelijk deskundig juridisch advies en wat u het beste kunt doen. Wij geven dus onze eerste indruk van de zaak. Daarna kunnen wij samen met u bepalen of wij u verder kunnen ondersteunen. Dit advies is dus gratis.

Voor een uitgebreider advies en als het nodig is, stuurt u ons ook de relevante stukken per e-mail naar ons toe. Als u niet de mogelijkheid heeft om stukken in te scannen, kunt u hiervan ook met uw smartphone foto's maken en deze per e-mail of Whatsapp naar ons verzenden. U kunt ook kopieën per post sturen als u dat prettiger vindt, maar wij streven er naar zo min mogelijk via de (traditionele) post te doen.

Haalbaarheidscheck

Nadat wij alle relevante stukken hebben bekeken en geordend doen wij een haalbaarheidscheck voor u, eigenlijk het belangrijkste gedeelte van uw aanpak om uw juridische kwestie op te lossen of vraag te beantwoorden. Dat geldt dus ook voor als u iets wilt ondernemen en van te voren wilt weten waar u (in juridische maar ook in brede zin) zoal aan moet denken.

Daarna krijgt u van ons een 'juridische bewegwijzering' met daarin in één oogopslag de belangrijkste wetten en regels die in uw specifieke situatie van toepassing zijn met daarbij een uitgebreide toelichting en een advies. Het prettige is dat u deze op elk moment rustig kunt lezen en kunt bedenken of u daadwerkelijk (vervolg)stappen wilt ondernemen.

Haal uw recht, laat het er niet bij zitten

Het door ons laten uitzoeken of u al dan niet sterk staat in uw zaak kan de nodige tijd in beslag nemen. Uiteraard hangt het helemaal af van het onderwerp en de complexiteit van uw vraag/probleem hoeveel tijd ermee gemoeid is. Wellicht bent u na een bezinkingsperiode toch van plan om alsnog verder te gaan met uw zaak. Als u wilt dat wij u verder ondersteunen, dan kunt u kiezen voor vervolg juridische ondersteuning. Stuur ons een e-mail of chat met ons.

Wil u op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen in Juri-land? Like dan onze Facebook pagina OJAU Juri-schrijfsels. Wellicht zit er een onderwerp tussen waar u ook mee te maken heeft.

Betaalbaar juridisch advies
Stuur ons een e-mail of chat met ons.

Het in kaart brengen en inzichtelijk maken van uw juridische situatie
Coaching en begeleiding in uw juridische zoektocht
Ondersteuning bij het oplossen van uw juridische kwestie