Gratis en vrijblijvend

Gratis juridisch advies bij uitkeringen - HaalbaarheidscheckHoe gaat het in z'n werk? U legt mij eerst uw probleem voor. Dit kan telefonisch, per e-mail of via chat. Nadat ik uw probleem in kaart heb gebracht, voer ik een haalbaarheidscheck voor u uit. Dit is een belangrijk onderdeel om een juridische kwestie op te lossen. Het gaat verder dan slechts een antwoord op uw vraag. U krijg van mij als het ware een 'juridische bewegwijzering' met de belangrijkste wetten en regels die in uw specifieke situatie van toepassing zijn, met een uiteenzetting van uw rechten, en de (on)mogelijkheden voor het nemen van eventuele juridische stappen.

Haal uw recht, laat het er niet bij zitten

Het eerste consult met juridische advies over de haalbaarheid van uw zaak, is kosteloos en vrijblijvend. Ik geef dus een eerste indruk van de zaak. Daarna kan ik samen met u bepalen of ik u verder kan ondersteunen in bijvoorbeeld een bezwaar-of beroepsprocedure, of als u slachtoffer bent van een strafbaar feit, een strafproces.

Het door mij laten uitzoeken of u al dan niet sterk staat in uw zaak, kan de nodige tijd in beslag nemen. Uiteraard hangt het helemaal af van het onderwerp en de complexiteit van uw vraag/probleem. Wellicht bent u na een bezinkingsperiode van plan om alsnog verder te gaan met uw zaak. Als u wilt dat ik u verder ondersteun in een eventueel juridisch proces, dan zal ik de mogelijkheden daarvoor met u bespreken.

Stuur een bericht als u meer informatie wilt hebben over OJAU's service- en dienstverlening.

Wil u op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen in Juri-land? Like dan de Facebook pagina OJAU Juri-schrijfsels. Wellicht zit er een onderwerp tussen waar u ook mee te maken heeft.

Betaalbaar juridisch advies
Stuur mij een e-mail of chat met mij.

Het in kaart brengen en inzichtelijk maken van uw juridische situatie
Coaching en begeleiding in uw juridische zoektocht
Ondersteuning bij het oplossen van uw juridische kwestie