Juridisch advies en hulp bij problemen met uw uitkering


Deskundig juridische hulp en juridisch adviesHet kan zijn dat u in een nadelige juridische positie bent komen te verkeren en u wilt dit aanvechten. U wilt bijvoorbeeld uw ongenoegen verwoorden in een brief en deze versturen naar de uitkeringsinstantie of gemeente waar u uw beklag wilt doen. Het verwoorden van argumenten kan soms lastig en behoorlijk tijdrovend zijn. Juridisch advies en hulp bij problemen met uw uitkering kan als prettig worden ervaren, omdat het u weer lucht zal geven en overzicht kan bieden.

Uw klacht of bezwaarschrift goed beargumenteren is zeer essentieel. Het zal uw zaak versterken als u uw ongenoegen heeft onderbouwd met juridische argumenten, vooral als het om een complexe zaak gaat. Denk aan een (her)keuring door een verzekeringsarts en arbeidsdeskundige, of u wordt verdacht van fraude met uw uitkering en u heeft een bestuurlijke boete opgelegd gekregen.

Voor juridisch advies en hulp bij problemen rondom uw uitkering, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen een bezwaarschrift of beroepschrift voor u opstellen en daarin uw ongenoegen vertalen in "juridische" gronden. Zowel inhoudelijke als procedurele fouten stellen wij aan de kaak. U hoeft daar zelf geen tijd en energie in te steken. De situatie kan al lastig genoeg zijn voor u.

U bent bij ons verzekerd van professionele juridische ondersteuning, alles in het belang van uw zaak. Wij hebben al meerdere succesvolle bezwaar- en beroepsprocedures gewonnen. Bekijk deze bijzondere zaak tegen de gemeente Bunschoten en uitvoeringsorgaan BBS (in Amersfoort) die ook de media heeft gehaald. Uiteraard en helaas kunnen garanties nooit worden geboden.

Kosten juridisch advies

WIA-, WAJONG-, ZW- en WW-uitkering
AOW-pensioen, Anw-uitkering, Kinderbijslag
Algemene bijstand en bijzondere bijstand
WMO en PGB

Kort advies is kosteloos en vrijblijvend. Voor uitgebreid advies of hulp bij een juridische procedure, hangt het per situatie af wat de kosten zijn. U betaalt, afhankelijk van uw inkomen, een eigen bijdrage. Het kan ook betekenen dat u helemaal niets hoeft te betalen. Hoe dan ook, wij bespreken samen met u altijd eerst de mogelijkheden. U zult niet worden verrast met verborgen kosten.

Ook als u een rechtsbijstandsverzekering heeft, kunt u ons inschakelen. Wij hebben meerdere cliënten bijgestaan die aanspraak konden maken op hun rechtsbijstandsverzekering. De rechtsbijstandsverzekeraar betaalt de juridische kosten.

Langdurige ziekte- of arbeidsongeschiktheid

Juridisch advies en deskundige serviceVoor personen die arbeidsongeschikt of langdurig / chronisch ziek zijn, hebben wij een abonnement ontwikkeld. Klik op de button om meer te lezen over de Juridisch servicepakket en wat u van het abonnement kunt verwachten.

Uw bezwaar desk - wacht niet langer, maar vraag ons om advies. U staat er niet alleen voor.

Heeft u problemen op het werk in verband met ziekte? Of biedt uw werkgever u een vaststellingsovereenkomst aan omdat u langdurig ziek bent? Lees hier wat u kunt doen.

Juridische hulp bij bezwaar nodig?
Bel ons of stel hier uw vraag

Heeft u problemen op het werk in verband met ziekte?
Lees hier wat u kunt doen

Waarom zo belangrijk om te communiceren?

Wellicht heeft de betrokken persoon, bedrijf of instantie een fout gemaakt zonder dit zelf bewust in te zien. Met een goed opgestelde brief kan de zaak voor beide partijen duidelijker worden en eventuele conflicten (nog verder) worden voorkomen.