Juridisch advies en hulp bij problemen met uw uitkering


Deskundig juridische hulp en juridisch adviesHet kan zijn dat u in een nadelige juridische positie bent komen te verkeren en u wilt dit aanvechten. U wilt bijvoorbeeld uw ongenoegen verwoorden in een brief en deze versturen naar de uitkeringsinstantie of gemeente waar u uw beklag wilt doen. Het verwoorden van argumenten kan soms lastig en behoorlijk tijdrovend zijn. Juridisch advies en hulp bij problemen met uw uitkering kan als prettig worden ervaren omdat het u weer wat lucht zal geven en overzicht kan bieden.

Uw klacht of bezwaarschrift goed beargumenteren is namelijk zeer essentieel. Het beste om uw brief met juridische argumenten te onderbouwen. Het zal uw zaak namelijk versterken, vooral als het om een complexe zaak gaat, zoals een herkeuring door een verzekeringsarts en arbeidsdeskundige, of u wordt verdacht van fraude met uw uitkering en u heeft een bestuurlijke boete gekregen. Voor juridisch advies en hulp bij problemen met uw uitkering, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen een bezwaarschrift of beroepschrift voor u opstellen en daarin uw ongenoegen vertalen in 'juridische gronden'. Zowel inhoudelijke als procedurele fouten stellen wij aan de kaak. U hoeft daar dan zelf geen tijd en energie in te steken. Net zo prettig voor u. Het is al lastig genoeg. U bent bij ons verzekerd van professionele juridische ondersteuning, alles in het belang van uw zaak.

Bezwaar en Beroep

WIA-, WAJONG-, ZW- en WW-uitkering
AOW-pensioen, Anw-uitkering, Kinderbijslag
Algemene bijstand en bijzondere bijstand
WMO en PGB
Belastingtoeslagen

Advies is kosteloos. Meer hulp nodig? Soms kunnen bepaalde zaken kunnen in aanmerking komen voor juridische hulp op basis van no cure no pay. U betaalt, afhankelijk van uw inkomen, een eigen bijdrage. Het kan ook betekenen dat u helemaal niets hoeft te betalen. Hoe dan ook, wij kijken altijd eerst naar de mogelijkheden en niet naar de beperkingen.

Als u problemen heeft met uw uitkering, zoals een WW-uitkering, WIA-uitkering, AOW-pensioen, Kinderbijslag of Anw-uitkering, en u wilt bezwaar maken bij de uitkeringsinstantie of beroep instellen bij de rechtbank, dan kunnen wij u hierin ondersteunen. U kunt geen juridische hulp betalen heeft en u heeft ook geen rechtsbijstandsverzekering? Vraag ons dan eerst naar de mogelijkheden. Als uw bezwaar of beroep gegrond is verklaard, zal de uitkeringsinstantie of gemeente de kosten die u heeft gemaakt voor juridische rechtsbijstand moeten vergoeden. Op die manier kunt u de juridische hulp door ons toch bekostigen.

Juridisch advies en deskundige serviceVoor personen die arbeidsongeschikt of langdurig / chronisch ziek zijn, hebben wij een abonnement ontwikkeld. Klik op de button om meer te lezen over de Juridisch servicepakket en wat u van het abonnement kunt verwachten.

Uw bezwaar desk - wacht niet langer, maar vraag ons om advies. U staat er niet alleen voor.

Heeft u problemen op het werk in verband met ziekte? Of biedt uw werkgever u een vaststellingsovereenkomst aan omdat u langdurig ziek bent? Lees hier wat u kunt doen.

Juridische hulp bij bezwaar nodig?
Bel ons of stel hier uw vraag

Heeft u problemen op het werk in verband met ziekte?
Lees hier wat u kunt doen

Waarom zo belangrijk om te communiceren?

Wellicht heeft de betrokken persoon, bedrijf of instantie een fout gemaakt zonder dit zelf bewust in te zien. Met een goed opgestelde brief kan de zaak voor beide partijen duidelijker worden en eventuele conflicten (nog verder) worden voorkomen.