Er is zoveel informatie te vinden op o.a. het internet over uw rechten (en plichten) maar lang niet altijd specifiek gericht op uw persoonlijke situatie. En als u bijvoorbeeld een instantie belt om te informeren kan het wellicht lastig zijn om uw vraag goed onder woorden te brengen waardoor u het risico loopt onvoldoende of niet de juiste informatie te krijgen. Of het is gewoonweg teveel en moet u teveel tijd steken in het filteren van relevante informatie. Dit door een ander te laten doen kan u op hoge kosten jagen of u heeft te weinig tijd om tussen uw werkzaamheden door naar een juridisch adviesbureau te gaan. Wij hebben ervaren dat men het er om die reden dan ook vaak bij laat zitten om (tijdig) juridische stappen te ondernemen. Dat is zonde en helemaal niet nodig. U laat uw rechten toch niet zomaar verlopen!

Wij kunnen het volgende voor u betekenen.

Informeren en adviseren

Wij bieden u in één oogopslag alle relevante informatie, dus toegespitst op uw specifieke situatie, waar u weer mee verder kunt zonder dat u direct een (dure) advocaat hoeft in te schakelen.

Een brief opstellen met juridische argumenten

Misschien zijn er ook wel andere mogelijkheden dan alleen juridische, hierover kunnen wij u adviseren. Wij kunnen u ook persoonlijk begeleiden en coachen in het juridische traject om een en ander weer (beter) op de rit te krijgen.

Ondersteuning bieden bij oplossen van een conflict

Het hoeft niet alleen om conflicten of juridische kwesties te gaan, misschien heeft u bepaalde plannen die uw juridische positie mogelijk kunnen beïnvloeden en waar u eerst (juridisch) advies over wilt inwinnen. Ook hierbij kunnen wij u helpen, begeleiden en coachen.

Maatwerk is het sleutelwoord

 

WIJ HELPEN U DOOR

Het in kaart brengen en inzichtelijk maken van uw juridische situatie
Coaching en begeleiding in uw juridische zoektocht
Ondersteuning bij het oplossen van uw juridische kwestie

human
equal