Postpakketjes van overzee

MEDEDELING WIJZIGING DATUM BOEKPRESENTATIE.

Aanvankelijk stond de boekpresentatie gepland op 7 december 2019. Helaas zal deze géén doorgang vinden op die datum, maar op zaterdag 18 januari 2020, in Den Haag.

De redenen:
- Ontwikkelingen: er zijn enkele ontwikkelingen die ik graag nog in het boek wil verwerken.
- Organisatorisch: gezien het onderwerp wil ik de boekpresentatie toch liever gieten in méér dan alleen een presentatie. Hiervoor is dus meer organisatie nodig. In verband met mijn aankomende reis naar Indonesië, blijkt het toch te kort dag te zijn.

Dit betekent echter ook dat het boek pas leverbaar is vanaf 18 januari 2020. Aan de mensen die het boek al hebben besteld, vraag ik jullie begrip hiervoor. Denk maar zo, het blijft gewoon nog even spannend!

Helaas nog even geduld, maar het beloofd dus méér!

Als je hebt aangegeven geïnteresseerd te zijn / te gaan en je kunt op 18 januari 2020 de presentatie evengoed bijwonen, dan kan je aanmelding gewoon blijven staan. Kan je die datum niet, dat is zeker jammer. Dan verzoek ik je om je af te melden via info@ojau.nl of via het facebook event.

Aanmelden kan ook via het evenement Boekpresentatie op Facebook.

Eerdere berichtgeving:

Gelegaliseerde kinderhandel in adoptie van kinderen vanuit Indonesië

Het onderzoek dat Dewi Deijle heeft verricht naar de rol van de Nederlandse overheid rondom gelegaliseerde kinderhandel in adoptie van kinderen uit Indonesië, in de periode tussen 1973 en 1984, is nu op toegankelijke wijze in boekvorm vastgelegd. Het is een weergave van waargebeurde zaken, een keiharde realiteit (helaas), met Dewi's juridische en persoonlijke visie op rechtvaardigheid.

Lees hier een uitbreidere versie van haar online lancering!

De komende dagen zal Dewi op haar persoonlijk facebookprofiel fragmenten posten om het publiek warm te maken. Like, deel en volg!

Het boek is nu alvast in de webwinkel te bestellen van uitgeverij Brónsgreun. Vanaf 7 december 2019 wordt het boek uitgeleverd. Tot 18 november 2019  is het boek te bestellen met een vroegboekkorting! Personen die in het buitenland wonen en mij hebben gevraagd of ze het boek daar geleverd kunnen krijgen, kunnen een bericht sturen naar info@ojau.nl om een boek met korting te reserveren. Allen worden binnenkort dan nog nader geïnformeerd. Mogelijk volgt er in België nog een boekpresentatie, echter wel pas in januari 2020.

*Vooraankondiging boekpresentatie*
Die zal ‪op 7 december‬ a.s. plaatsvinden in Den Haag, ‪van 14:00 tot 17:00‬, op een makkelijk bereikbare locatie van Den Haag CS. Alle details volgen nog in een apart bericht, maar voor wie wil komen kan de datum en het tijdstip alvast in de agenda zetten. Niet in de gelegenheid om 7 december bij de boekpresentatie aanwezig te zijn:

Bestel hier het boek! 

De opbrengst van het boek is voor verdere onderzoek naar waarheidsvinding rondom adopties uit Indonesië en om het afstammingsrecht tot gelding te laten maken. Voor de geadopteerden én de biologische ouders die hun kind hebben verloren.

Beluister hier een radio interview met SBS Nederlands.

Fragmenten op facebook:

*Fragment 4*Gelukkig is niet altijd sprake geweest van gesjoemel in adopties. Maar laten we wel de mythe van...

Geplaatst door Dewi Deijle op Dinsdag 19 november 2019

*Fragment 3*Dit onderzoek heeft een onomkeerbaar proces in gang gezet in mij. Het gevoel van dat ik ergens anders...

Geplaatst door Dewi Deijle op Maandag 11 november 2019

*Fragment 2*“Er was te weinig budget om naar onder andere Indonesië te kunnen afreizen, en binnen Justitie was te...

Geplaatst door Dewi Deijle op Zaterdag 9 november 2019

* Fragment nr. 1 *“In 1979 was de Indonesische politie een handel met enkele maanden oude baby’s op het spoor gekomen....

Geplaatst door Dewi Deijle op Woensdag 6 november 2019