Juridische weerbaarheid vergroten

Op informele wijze contact met lotgenoten en tegelijkertijd  juridisch advies en ondersteuning. Om na een vervelende gebeurtenis uw weerbaarheid te vergroten en uw focus niet te verliezen op de alledaagse dingen die blijven en moeten doorgaan. U staat er niet alleen voor!

U staat niet alleen - Als uw partner is overleden

Deze meeting-workshop is voor weduwen tussen de 30 en 55 jaar. Er worden ook aparte meeting-workshops gegeven voor jonge weduwen met minderjarige kinderen.

Voor eenzame inwoners in Den Haag

Binnenkort zullen er meeting-workshops worden georganiseerd voor personen die behoefte hebben aan ondersteuning op juridisch vlak. Dit in het kader van de betrokkenheid met De Haagse Community tegen Eenzaamheid. Deze community bestaat uit ondernemers die binnen hun eigen bedrijfsvoering lokale eenzaamheid op een concrete en actieve wijze bestrijden. OJAU wil hier een steentje aan bijdragen. De meeting-workshops zijn nog in ontwikkeling en zullen worden gegeven in samenwerking met andere ondernemers die vanuit hun expertise iets kunnen bijdragen aan de workshop. Er zullen verschillende workshops worden gegeven, zoals voor personen die werken, jongvolwassenen, gepensioneerden, et cetera.

U bent er ook nog - U en uw partner zijn uit elkaar

Deze meeting-workshop is voor vrouwen tussen de 30 en 55 jaar.

Zit er nu geen meeting-workshop bij die voor u interessant is? In de (nabije) toekomst zullen er meer workshops volgen. Misschien zit er dan wel een interessante voor u bij.