Juridische weerbaarheid vergroten

Op informele wijze contact met lotgenoten en tegelijkertijd  hulp en ondersteuning bij uw juridisch gerelateerde vragen. Na een vervelende gebeurtenis samen uw weerbaarheid vergroten, om uw focus niet te verliezen op de alledaagse dingen die blijven en moeten doorgaan. U staat er niet alleen voor!

Herkent u zich hierin?

U dreigt in de (juridische) problemen te komen, maar wilt u uw zelfstandige leven behouden.
Er is iets in uw leven is gebeurd waardoor uw zelfredzaamheid en ontwikkeling in gedrang komen, maar u weet niet bij u het beste terecht kan met uw vragen.
Door een juridische strijd bent u in een sociaal isolement beland.
U heeft specifieke informatie nodig maar u heeft geen energie om allerlei instanties of organisaties af te gaan met al uw vragen.
U heeft het gevoel dat u er niet naar u geluisterd wordt en u van het kastje naar de muur gestuurd. Via internet wordt u ook niet altijd wijzer.

Het zijn enkele voorbeelden. Regelmatig organiseer ik meeting-workshops voor mensen die in een situatie zoals hierboven beschreven, verkeren.

Meeting-workshops

LET OP: Binnenkort de online meeting-workshop over ziekte en arbeidsongeschiktheid en uw omgeving.

» Voor personen met een arbeidsbeperking (ONLINE)

Deze online meeting-workshop is voor personen met een arbeidsbeperking.

» Voor eenzame inwoners in Den Haag

Binnenkort zullen er meeting-workshops worden georganiseerd voor personen die behoefte hebben aan ondersteuning op juridisch vlak, in samenwerking met de Haagse Community tegen Eenzaamheid. Deze community bestaat uit ondernemers die binnen hun eigen bedrijfsvoering lokale eenzaamheid op een concrete en actieve wijze bestrijden.

» U staat niet alleen - Als uw partner is overleden

Deze meeting-workshop is voor weduwen tussen de 30 en 55 jaar. Er worden ook aparte meeting-workshops gegeven voor jonge weduwen met minderjarige kinderen.

» U en uw partner zijn uit elkaar - U bent er ook nog

Deze meeting-workshop is voor vrouwen tussen de 30 en 55 jaar. In deze meeting-workshop wordt niet ingegaan op zuivere juridische aspecten omtrent de scheiding zoals echtscheidingsconvenanten, ouderschapsplan en andere juridische afwikkelingen. Het gaat in deze meeting-workshop over hoe verder na de scheiding, waarin onderwerpen als sociale zekerheid, werk, studie, en dergelijke worden behandeld: het leven tijdens en na de scheiding.

Dewi Deijle van OJAU:

De hele ochtend had ik het Het Haags Productiebedrijf over de (werk)vloer in verband met een reeks afleveringen over...

Geplaatst door Dewi Deijle op Donderdag 8 oktober 2020

 

Ziet u hier nog geen meeting-workshop die bij uw situatie past? In de (nabije) toekomst zullen er meer workshops volgen. Misschien zit er dan wel een interessante voor u bij.

» Lees ook eens over OJAU's coaching

» Terug naar Homepagina