OJAU's coaching voor uw kernkwaliteiten én juridische positie

Bent u door een heftige juridische procedure even helemaal kwijt welke doelen u zichzelf wilt stellen? Heeft u niet echt helder voor ogen wat uw mogelijkheden zijn? Of u bent eigenlijk gewoon uw huidige baan zat en wilt u misschien ontslag nemen? En dan? Als u graag ondersteuning wilt hebben bij het onderzoeken van uw mogelijkheden en hoe u een en ander kunt aanpakken, dan kan OJAU u hierin praktisch ondersteunen. OJAU's coaching is er voor u om u op weg te helpen op een flexibele en laagdrempelige manier.

Coaching voor uEen toegevoegde waarde om een OJAU's coachingstraject aan te gaan is dat u ook meteen inzicht krijgt in uw juridische situatie en rechtspositie. In sommige situaties is het namelijk belangrijk om hiermee rekening te houden.

In welke situaties kan een OJAU's coachingstraject u ondersteuning bieden:

Coaching bij conflicten en juridische geschillen

Dit is een coachingstraject voor u, met praktische ondersteuning en begeleiding. Gericht op uzelf en versterking van uw mentale weerbaarheid tijdens een procedure. Het doel op zich is dus niet het winnen van juridische geschillen, maar hoe u ermee om kunt gaan. Ook is het misschien goed voor u om te achterhalen waarom een bepaald conflict met iemand, bijvoorbeeld op uw werk, zo geëscaleerd is.

Zit u in een verbetertraject op het werk of bent u bezig met re-integreren en heeft u hier ondersteuning bij nodig? Ook dan kan een coachtingstraject van dienst zijn.

Het gaat er in dit coaching traject om dat u vóór, tijdens en/of na een (juridisch) conflict weer stevig bodem onder uw voeten te krijgt.

Coaching bij plannen voor een nieuw leven

Het kan zijn dat u bezig bent met mooie nieuwe plannen in uw leven. Niet altijd zichtbaar maar vaak zijn er ook allerlei juridische aspecten mee gemoeid zijn waarover u advies nodig heeft, terwijl u zich dat dus niet bewust bent. U wilt de overstap maken naar een andere baan, u wilt voor uzelf beginnen, u gaat verhuizen maar heeft een uitkering, u wilt scheiden en ga zo maar door. U wilt uiteraard beslagen ten ijs komen en onderzoeken welke gevolgen of mogelijkheden een nieuwe situatie u te bieden heeft. Wellicht ervaart u die hele juridische romplomp als een grote drempel om aan een nieuw leven te beginnen, of u zit al midden in allerlei kwesties of in een impasse. OJAU helpt u niet alleen (praktisch en juridisch) weg wijs te maken maar ook is er ruimte voor verdieping en focus bij de uitvoering van uw plannen. Lees meer.