Coaching bij juridische geschillen

Een coaching traject voor u, met praktische ondersteuning en begeleiding. Gericht op uzelf en versterking van uw mentale weerbaarheid tijdens een procedure. Het doel op zich is dus niet het winnen van juridische geschillen, maar hoe u ermee om kunt gaan.

Een coaching traject kan daarom ook 'naast' een al lopende juridische procedure worden gevolgd. Het gaat er in dit coaching traject om dat u vóór, tijdens en na een (juridisch) conflict weer stevig bodem onder uw voeten te krijgt.

Coaching bij nieuwe situaties

Het kan zijn dat u bezig bent met mooie nieuwe plannen in uw leven. Niet altijd zichtbaar maar vaak zijn er ook allerlei juridische aspecten mee gemoeid zijn, en waarover u advies nodig heeft. Denk aan het starten van een onderneming, u gaat verhuizen maar heeft een uitkering, u wilt scheiden. U wilt uiteraard beslagen ten ijs komen en onderzoeken welke gevolgen of mogelijkheden een nieuwe situatie u te bieden heeft. Wellicht ervaart u die hele juridische romplomp als een grote drempel om aan een nieuw leven te beginnen, of u zit al midden in allerlei kwesties of in een impasse. In een coaching traject krijgt u niet alleen juridisch advies en kan ik u helpen praktische ondersteuning bij het uw nieuwe plannen. OJAU helpt u niet alleen weg wijs te maken maar ook is er ruimte voor verdieping en focus bij de uitvoering van uw plannen. Lees meer.

Ik begeleid u in het coaching traject

De impact van een conflictsituatie of juridische procedure op uw dagelijks leven, kan soms groter zijn dan u zou denken. Voorafgaand, tijdens of na gebeurt er mogelijk van alles in uw leven en kunt u tegen allerlei praktische dingen aanlopen waar een advocaat u niet bij kan helpen. Ik kan u ondersteunen als u een juridische procedure wilt starten, in de situatie tijdens en na, maar ook als u juist een dergelijke situatie wilt voorkomen. Het gaat niet alleen om het juridische aspect maar ook wat daaromheen met u gebeurt. Het doel is dat u zich mentaal sterker in uw schoenen voelt staan en om het overzicht in uw dagelijks leven te kunnen bewaren of weer terug te krijgen.