OJAU verwelkomt stagiaires

Studenten die een periode stage lopen bij OJAU, stellen zich voor.

Mijn naam is Andrea en ik zal vanaf 13 mei 2019 voor enkele maanden een snuffelstage bij OJAU lopen. Ik ben 23 jaar oud en momenteel ben ik bezig met het afronden van mijn master Privaatrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na de zomer ga ik beginnen aan mijn scriptie. Ik ben al een tijd op zoek geweest naar een stageplek die past bij mijn persoonlijkheid.

De manier waarop OJAU voor mensen opkomt past naar mijn mening precies bij mij. Ik wil graag meer kennismaken met het arbeidsrecht in de praktijk en met al die onderwerpen die dit rechtsgebied kunnen raken, zoals het sociale zekerheidsrecht, staats- en bestuursrecht, grondrechten en mensenrechten. Die onderwerpen trekken mij erg aan. Bij OJAU krijg ik een mooie kans om kennis te maken hiermee.

Ik vind het ontzettend leuk dat ik in mijn eerste week stage meteen mee kon naar een zitting bij de rechtbank over een hoge vordering. Ook word ik actief betrokken bij lopende zaken. Ik kan dus verschillende juridische vaardigheden die ik heb opgedaan direct toepassen.

Ik heb veel zin in de komende periode. Ik hoop dat ik tijdens deze stageperiode veel van Dewi Deijle, eigenaresse van OJAU, zal leren en dat ik veel praktijkervaring zal opdoen die mij kan helpen in mijn persoonlijke (leer)ontwikkeling.

Mijn naam is Babita en ik zal vanaf 17 mei 2017 voor enkele maanden een marketingstage bij OJAU lopen.

Ik volg een marketingopleiding en zal me daarom ook bezighouden met marketing en sociale media activiteiten. Ondernemers zijn niet alleen bezig met het inhoudelijke werk, maar ook met de activiteiten die bij het ondernemerschap horen, zoals marketing en PR. OJAU is een onderneming die hier net zo goed mee te maken heeft.

Ontzettend leuk voor mij dat ik de kans krijg om binnen deze juridische praktijk ervaring op te doen. Ik heb er zin in!

» Lees hier over stageplaatsen bij OJAU