Ademhalingssessies

"Ik heb eerst meegedaan met een groepssessie. Vond knap hoe Dewi rekening kan houden met verschillende mensen en niveaus in de groep, maar ook fijn dat ik zonder problemen kon overstappen naar individuele sessies. Door mijn medische aandoening had ik gerichter begeleiding nodig. De begeleiding was zo ontzettend fijn en ik kon mezelf zijn, en Dewi is heel rustig en kalm dus dat had positieve invloed. Ik ga het nu even zelf proberen, iedere avond proberen met de oefeningen en fijne meditatie. Maar als het moeilijker is dan ik denk dat het is om zelf vol te houden, zal ik absolut teruggaan naar Dewi. Dank je wel!” Karin.

“Ik heb de online sessies als erg prettig ervaren. Je nam de tijd om het goed uitleggen en eventuele vragen te beantwoorden. En gaf je tips/advies naar aanleiding van wat je op dat moment zag bij ons. Het blijft lastig om op een niet 'natuurlijke' manier te ademen of echt bewust met je gedachten bezig te zijn. Oefenen zal dit hopelijk verbeteren. Ik heb in ieder geval een handvat om het toe te passen wanneer het nodig is. Hartelijk dank hiervoor.“ Monique (groepsessie).

“Wat een lieve jonge vrouw is Dewi en wat een fijne stem om naar te luisteren. Tijdens mijn 1e prive ademhalingssessie met Dewi voelde ik me longen open gaan (ik heb meerdere longziektes) en ook voelde ik mijn buik en maag helemaal rustig worden, werd helemaal rustig van binnen (heb door longcovid altijd een stressgevoel). Wat een fijn gevoel. Gelukkig heeft ze voor mij nog geluidsopnames/filmpjes gemaakt zodat ik thuis flink kan gaan oefenen met deze ademhalingsoefeningen. 's Avonds na de sessie voelde ik veel minder pijn en stijfheid (pijn door reuma en longcovid) in mijn lijf. Dus ik kan iedereen aanraden om bij/met haar een ademsessie te gaan mee doen. Ik weet zeker dat je er van opknapt. Een goede ademhaling is belangrijk.” Diana (individuele sessie).

“Ik heb met plezier meegedaan aan deze workshopsessie. Daarbij ontdekte ik al vrij snel dat ik 'verkeerd' adem haalde (en nog wel eens). Door de concentratie op je ademhaling focus je (uiteindelijk) ook beter op andere dingen. Dewi is heel rustig, heeft een prettig stemgeluid en neemt de tijd.” Marcel (groepssessie).

“Ik was me niet bewust van de kracht van mijn eigen ademhaling, en dat me heel veel beter zou gaan voelen door me hier meer op te richten. Ik zit nog een strijd met mijn werkgever vanwege mijn ziekte maar ik kan nu sneller tot mezelf komen. Ik weet dat het niet vanzelf gaat, maar Dewi heeft mij op weg geholpen en op een hele fijne manier!” Brenda (groepsessie).

» Word Mindful met OJAU